Loodgietersbedrijf R. Buijs Burgemeester Crezeelaan 48 2678 KZ De Lier
0174-518645 Mail ons

Over ons | Loodgietersbedrijf R. Buijs

Als loodgietersbedrijf zijn wij actief in de particuliere sector, maar verrichten wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten.

Kwaliteit
Niet alleen in onze dienstverlening staan we voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijke prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers kunnen de producten correct en deskundig voor u installeren.

Technische kennis
Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de cv installateur, die wij als installatiebedrijf graag geven.

Assortiment
Het assortiment dat wij u kunnen bieden, is enorm uitgebreid. Wij zijn er van overtuigd dat er zeker door u een keuze gemaakt kan worden. In allerlei prijsklassen, uitvoeringen, kleuren en merken presenteren wij aan u kwalitatief hoogstaande producten met goede garantievoorzieningen. Wij zijn een technisch installatiebedrijf, tot onze specialismen behoren o.a. loodgieterswerkzaamheden , centrale verwarming, designradiatoren, storingen en sanitair.

Wij nemen deel aan

Copyright all content | Loodgietersbedrijf R. Buijs