Loodgietersbedrijf R. Buijs Burgemeester Crezeelaan 48 2678 KZ De Lier
0174-518645 Mail ons

Ventilatie

Genoeg zuurstof, de juiste luchtvochtigheid en een aangename temperatuur. Het klimaat in uw huis is afhankelijk van goede ventilatie.

Tegenwoordig is de buitenlucht niet meer zo schoon. Ongemerkt krijgt u fijnstof, stikstof, uitlaatgassen en andere stoffen binnen. Een goed werkende ventilatiesysteem zorgt er voor dat het binnenklimaat optimaal is én blijft.

Regelmatig onderhoud voorkomt defecten. Het houdt de kwaliteit van de lucht intact, voorkomt schimmels en onnodig stoken.

Vocht en geurstoffen worden door middel van een goed functionerend ventilatiesysteem uit de woning verwijderd. Deze stoffen worden via het kanaal in de woning naar buiten gebracht. Na verloop van tijd treed er vervuiling op in het ventilatiekanaal waardoor de prestaties met 20-30% afnemen.

Als uw ventilatiesysteem lawaai maakt, niet meer goed afzuigt of 15 jaar of ouder is, dan kunnen wij uw ventilatiebox vervangen. Dit doen wij altijd in combinatie met een eenmalige reiniging van de kanalen, omdat zo de grootste winst wordt behaald.

Wij nemen deel aan

Copyright all content | Loodgietersbedrijf R. Buijs